Netradicionalni odmor u Hrvatskoj

Pine beach club Pakoštane categorycategorycategory

Pakoštane | 250 m od plaže

Smještaj Pine beach club Pakoštane

Pine Beach Pakoštane (prije Club Pakoštane) jedinstveno je naselje za odmor smješteno u mirisnoj borovoj šumi s vlastitom pješčanom plažom uz kristalno čisto more.
Pine beach Pakoštane, sa svojom plažom od 1 km, smješten je unutar 180.000 m² borove šume u neposrednoj blizini grada Pakoštane.
Plaža: plaže su od finog pijesak sa postepenim ulazom u more, šljunčane i kamene plaže, a od bungalova do mora udaljenost he izmedju 10-250 metara. Ležaljke na plaži su besplatne (ograničena količina - 500 komada). Na suprotnoj strani uvale, na najudaljeniji dijelu kluba su teniski tereni, a na plaži je kupanje dozvoljeno i psima - betonski gat, kamene i šljunčane plaže.
Hrana: puni pansion uključujući i piće - takozvani all inclusive light, bogat izbor od 10 jela, meso i riba na žaru su pripremljeni ispred gostiju, salate, bezalkoholna pića, točeno pivo i domaće vino u restoranu za vrijeme obroka. Pića tijekom dana, mogu kupiti u baru na plaži.
Doručak: buffet restoran
Ručak: buffet restoran
Večera: buffet restoran
All inclusive uključuje: puni pansion uključujući i piće - takozvani all inclusive light, bogati buffet.
Sport i animacija: rasvjetom oprmljeni teniski tereni, stolni tenis, košarka, odbojka na pijesku, streličarstvo, boćanje, aerobik, judo, kajak i jedrilice na moru. Animacijski program za djecu i odrasle.
Sadržaj: Recepcija (na glavnm ulazu i prostorije unutar cluba), čuvani ulaz u parkiralište, mjenjačnica, aperitiv-bar, restoran s terasom, trgovina, ambulanta, amfiteatar za animacijski programi, dječji klub, igralište, 9 sanitarnih čvorva Usluge uz nadoplatu: bar na plaži, škola jerenja i škola tenisa, iznajmljivanje bicikla, WiFi internet plaća na recepciji (signal u kafiću).
Dolazak: ulazna recepcija - ulaz u područje kluba (prijava dolaska, sve osobe dobiju narukvicu za korištenje svih inclusive usluge), sa tog mjesta je i organizirana dostava prtljage na nekoliko punktova koji su dostupni od svih bugalova.

Opremljenost i dostupnost

Parking Kućni ljubimci Plaža (250 m) Centar (950 m) Trgovina (600) Vez za brod (7 km) Aerodrom (33 km) Autobus (1 km) Dostupno autom

Smještajne jedinice

Pine beach Pakoštane - smještaj je osiguran u slamnatim kućicama polinezijskog tipa, opremljenih keramičkim pločicama, krevetima (uključujući posteljinu) i ormarom. Te kućice od prirodne slame su bez električne struje i vode. Svaka kućica je unutar 50 metara od WC-a, tuševa i umivaonika s toplom vodom. Ručnici nisu uključeni u opremu kućice. Svaka kućica je unutar 200 metara od mora. Posteljina se mijenja jednom tjedno.
Tip kućice A za 2 osobe - 24 m², ( za ove tipove kućica vrijedi nadoplata z kućice blizu mora, a isto tako se mogu unajmiti na termin o 10/11 noći) 
tip kućice B za 3 osobe - 30 m²,
tip kućice C za 4 osobe - 48 m²,  (u tipu C postoji mogućnost dodatnog ležaja),
tip kućice D za 4 osobe (Family friendly) - 2 x A2 - dvije odvojene kućice blizu jedna drugoj - prikladne za obitelji s više djece - atraktivni popusti.

Napomena

Gostima se preporučuje da ponesu vlastite baterijske svjetiljke i, vlastite lokote za zaključavanje svojih kućica (za kućicu tipa B donesite 2 lokota, jer kućica ima 2 vrata). Baterije mobitela i prijenosnih računala mogu se puniti na recepciji.
Pine beach club Pakoštane
Pine beach club Pakoštane
Pine beach club Pakoštane
Pine beach club Pakoštane
Pine beach club Pakoštane
Pine beach club Pakoštane
Fotogalerija Pine beach club Pakoštane (18)

Pine beach club Pakoštane

Savjet za putovanje

Neobvezujući upit za smještaj

Robinson  Pine beach club Pakoštane

Označite smještajne jedinice koje želite rezervirati i odaberite jedan od ponuđenih termina.

 
Smještajne jedinice (0)
 
12. Prosinac 2019
1. Siječanj 2020
2. Veljača 2020
3. Ožujak 2020
4. Travanj 2020
5. Svibanj 2020
6. Lipanj 2020
7. Srpanj 2020
8. Kolovoz 2020
9. Rujan 2020
10. Listopad 2020
11. Studeni 2020
12. Prosinac 2020
1. Siječanj 2021
2. Veljača 2021
3. Ožujak 2021
phone landscape

Termin smještaja

  • ██ - Zauzeti dan

Zašto odmor s nama?

Osobna iskustva

Podaci se temelje na osobnom iskustvu i poznavanju Hrvatske.

Provjereni partneri

Zahvaljujući dugogodišnjim osobnim odnosima s vlasnicima objekata u Hrvatskoj, možemo organizirati odmor u skladu s vašim željama.

Popmoć pri organizaciji odmora

Pronalazimo optimalno rješenje za Vaš odmor, smještaj na željeni broj noći, objekti na osami, izleti sa domaćinima i druge mogućnosti.

Zadovoljstvo korisnika

Mnogi nam se zadovoljni klijenti vraćaju svake godine i prepuštaju nam u potpunosti brigu oko organizacije svog odmora.

Robinzonske kučice u Hrvatskoj

Copyright © 2005-2019 chorvatsko-levne s. r. o.
Robinzonske kučice u Hrvatskoj